(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Opět pařez s opilými myškami
Potřebné ingredience
Korpus 32 cm, 2 krémy- nastavovaný s kaštany a krém z pomazánkových másel, šlehačky a želatinového ztužovače, mandarinky.
Postup přípravy
Jako u předešlých pařezů..........
Toto je lepší foto, ale bohužel se zásuvkou......
bližší pohled....
detail muchomůrek...
z druhé strany "rostly praváčky"( doufám, že je to poznat)
a ještě pohled na totálně zničeného myšáka......
nějak se mi ten myšák,asi tíhou toho batohu, "protáhl" do délky......
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Gabžule
(upraveno)
1. 6. 2010, 17:44
habuša
(upraveno)
29. 5. 2010, 23:44
Děvčata, moc děkuji Práce je sice moje, ale inspirace pochází odsud Díky za ni
HHaannuullee
(upraveno)
29. 5. 2010, 13:35
backa
(upraveno)
29. 5. 2010, 11:12
moc hezké ,povedlo se Vám to
Exovka
(upraveno)
29. 5. 2010, 7:01